PVC

PVC vloeren zijn al een aantal jaar erg populair. En wanneer je kijkt naar de vele voordelen en mogelijkheden is dit misschien ook niet zo gek.

Slijtvast
PVC stroken en tegels worden afgewerkt met een stevige toplaag. Deze laag zorgt er voor dat je vloer zeer slijtvast en krasbestendig is. Toch een beschadiging? Geen paniek! Doordat een PVC vloer als losse planken of tegels gelegd wordt kan een eventueel beschadigde plank eenvoudig worden vervangen. Hierdoor blijft je vloer langer mooi en kun je er nog langer van genieten!

Nooit meer koude voeten
Doordat de PVC stroken maar een paar mm dik zijn geleiden ze goed en is een PVC vloer erg geschikt voor op vloerverwarming. Hiermee kan in huis een gelijkmatige verwarming plaatsvinden en heb je nooit meer koude voeten. Ook zijn de verlijmde PVC vloeren waterbestendig en kunnen dus gerust in vochtige ruimtes gelegd worden zoals keukens en badkamers. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in de winkel en ervaar zelf de vele voordelen van PVC!
 

Merken

Henk van Laarhoven

" We hebben een prachtige vloer aangeschaft, laten leggen door Foeke Hietkamp. We zijn uitstekend geholpen met goede adviezen. Bedankt !!! "

Social Media