Tapijt

Lekker languit op de grond liggen of op blote voeten door het huis is met tapijt op de vloer zeker geen straf!

Zacht, warm en isolerend
Dat tapijt warm en zacht aanvoelt weten we eigenlijk allemaal wel. Tapijt heeft als eigenschap dat het warmte isoleert. Hierdoor blijft er meer warmte hangen in de ruimte, kan de thermostaat een stukje lager en bespaar je energie.

Verbetert akoestiek
Tapijt is ook een goede geluidsdemper. Een kale ruimte klinkt vaak hol. Door te kiezen voor tapijt op de vloer kunt je het geluidsniveau aanzienlijk verlagen. Tapijtvezels kaatsen namelijk het geluid niet terug, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, hoe groter het effect van geluidsreductie.

Vele soorten, kleuren en dessins
Het juiste tapijt kan je kamer een mooie luxueuze uitstraling geven. Doordat tapijt in ontzettend veel verschillende soorten, kleuren en dessins te verkrijgen is, is er voor ieder interieur en voor elke ruimte wel een passend stukje tapijt te vinden!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hier onder staan een paar mooie voorbeelden, maar als je bij ons langs komt in de winkel hebben we er nog veel meer!
 

Merken

Henk van Laarhoven

" We hebben een prachtige vloer aangeschaft, laten leggen door Foeke Hietkamp. We zijn uitstekend geholpen met goede adviezen. Bedankt !!! "

Social Media