Vloeren XXL

Bij VloerenXXL beschikken wij over een ruim assortiment kwaliteitsvloeren. Je kunt bij ons terecht voor onder andere de mooiste PVC-, laminaat-, kurk-, tapijt,- en vinylvloeren.

Weet je niet welke vloer het beste past bij jouw woonwensen? Laat je dan inspireren door een van onze vele showvloeren of adviseren door onze vloerenspecialist. Hij neemt ruim de tijd om samen met jou alle mogelijkheden te bekijken en tot de mooiste oplossing te komen voor jouw huis. Twijfel je toch of de vloer die je op het oog hebt wel past bij je huidige interieur? Neem dan gerust de vloerstaal even mee naar huis en beoordeel thuis.

Met onze 2250 m² aan winkeloppervlakte heb je genoeg te bekijken en kun je volop inspiratie opdoen om je woning opnieuw in te richten. Daarnaast staat ons enthousiaste team van interieurspecialisten altijd klaar om je te informeren over de vele mogelijkheden en opties van onze producten. En waar nodig kunnen zij je natuurlijk voorzien van een passend advies.

Merken

Henk van Laarhoven

" We hebben een prachtige vloer aangeschaft, laten leggen door Foeke Hietkamp. We zijn uitstekend geholpen met goede adviezen. Bedankt !!! "

Social Media